Biz Kimiz?
  Eğitim İçin
  Ekibimiz
  Projelerimiz
  Başardıklarımız
  Sponsorlar
  Medyada Biz
  Medya İçin
  Yardım Edin
  Temas İçin
AKTAŞ Group Pasifik Sponsorumuz!
 
 
İzlediklerimiz:
  • Pedals 4 Progress
  • Kick Start
  • John Herrington
  • Expedition 360
  • Goliath Exped'n
  •  
     
     
    Around-n-Over

    Image: Ekip portresi: Kevin Mullarky, Dannul Dailey, Nancy Board ve Graeme Welsh. Ekip portresi: Kevin Mullarky, Dannul Dailey, Nancy Board ve Graeme Welsh.
    Image: Toplam taahhütler 75,041 doları buldu -- 75 bin sınırını son bir kaç dakikada aştık. Toplam taahhütler 75,041 doları buldu -- 75 bin sınırını son bir kaç dakikada aştık.
    Image: 286 destekçimiz son 10 gündeki atılımlarıyla kampanyamızı yüzde 150 başarı oranına eriştirdi. 286 destekçimiz son 10 gündeki atılımlarıyla kampanyamızı yüzde 150 başarı oranına eriştirdi.

    Başardık!
    31 Ağustos 2013    
    "Castaway with Purpose" adlı 30-günlük Kickstarter kampanyamız 18 Ağustos günü başarıyla sona erdi. 286 ayrı destekçimiz ortalama 262 dolar katkıda bulunarak kampanyamızı yüzde 150 oranına eriştirip, toplam 75.041 dolar bütçe ile "bu belgesel yapılmalı" buyurdular. Artık cazip bir belgesel yapımı sorumluluğunu üstlenmiş bulunuyoruz.

    18 Ağustos akşamı başarımızı kutlamak için Seattle'da buluştuk; yeni görsellerle birlikte bununla ilgili ayrıca yazacağım. Dannul Dailey, Graeme Welsh ve Kevin Mullarky’den oluşan belgesel ekibimiz son dakikalara kadar çalıştı, hatta kampanyanın bitişine dakikalar kala yaptıkları bir telefon görüşmesiyle o ana kadar 73.541 dolarda takılan kampanyayı 75 binin üzerine çıkarabildiler. Belli ki başarımıza ortak olup bu çorbada tuzu olsun isteyen daha bir çok değerli dostumuz vardı.

    Önümüzdeki günlerde KickStarter proje sayfası aracılığıyla katkıda bulunan dostların adreslerini derleyip, katkılarının karşılığı olan hediyeleri yollayacağız. O sayfanın sağ sütununda farklı katkıların karşılıklarını sunmuştuk. Zaman içinde "Castaway with Purpose" sitesini geliştirip oradan haberleşeceğiz, fragmanlar, DVDler ve ürünleri oradan sunacağız.

    Erden.
    .
    .

    Previous Dispatches
    image

    Başarmak için son 10 gün!    9 Ağustos 2013
    "Castaway with Purpose" belgeselinin yapım masraflarını karşılamak için başlatt

    image

    Belgesel masraflarını karşılamak için KickStarter kampanyası!    23 Temmuz 2013
    Zaman akıp gidiyor! Bir sene önce, 21 Temmuz günü, kas gücüyle devrialem projemi, başlangı&

    image

    Yazilacak cok sey birikti!    26 Haziran 2013
    Uzun süredir buraya haber düşmedim. Mart ila Mayıs ayları sürekli yolculuk halinde geçti. Bir yandan da içimdeki karmaşık duyguları çöz

    Later dispatches - Previous dispatches


    Around-n-Over, P.O. Box 19662, Seattle, WA 98109-6662 • Fax: 206-709-3927 • info@around-n-over.org
    Bu sitenin tasarımı Erden Eruç'a aittir. • Copyright © 2003 Around-n-Over • Her hakkı mahfuzdur.